...Vull pagar?

Vull pagar

Si ha rebut una liquidació o una provisió de constrenyiment i vol fer el pagament del deute tributari oportú, ací trobarà la informació necessària.

Si es tracta de l'autoliquidació d'un impost, consulte en la secció Tributs el que corresponga.

Davant qualsevol dubte, li atendrem en el telèfon 012 o presencialment, mitjançant cita prèvia.

En què consisteix el pagament telemàtic genèric? I el deute en línia? Quina diferència hi ha entre tots dos sistemes?

El Pagament Telemàtic Genèric és un sistema informàtic que permet al ciutadà pagar electrònicament qualsevol liquidació o autoliquidació de la Generalitat Valenciana.

S'ofereixen dos mitjans, tant a particulars com professionals:

  • Pagament amb targeta. Podrà pagar amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit Visa, MasterCard o 6000 de l'Espai Econòmic Europeu de qualsevol entitat. No requereix autenticació, però si que tinga disponible el seu telèfon mòbil associat per a la verificació. El límit de càrrec serà el de la pròpia targeta.
  • Deute en compte, sense necessitat d'acudir a l'entitat col·laboradora de la qual s'és client. Requuerix autenticar l'usuari mitjançant certificat reconegut de ciutadà emés per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Comunitat Valenciana o mitjançant DNI electrònic.

En tota operació d'aquest tipus s'obté un justificant de pagament, que inclou el NRC*.

*NRC: número de referència complet, idèntic al de l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Codi de 22 posicions que conté informació sobre el pagament d'un tribut i que justifica la seua realització.

** En les opcions destinades a professionals que facen ús del sistema Sar@5 (no la presentació individual), l'usuari autenticat en el deute en línia ha de ser el presentador, i ser titular o persona autoritzada per a la disposició de fons d'un compte de càrrec que estiga oberta en alguna de les entitats financeres col·laboradores en la recaptació de tributs que té habilitat el deute en línia:

  • Sar@5-620 Grans presentadors.
  • Sar@5-600 Grans presentadors.
  • Sar@5-045 Grans presentadors.


Les entitats col·laboradores en què es pot realitzar el pagament amb aquesta mena de modalitat es detallen en l'enllaç on i com puc pagar.

Puc pagar amb tarjeta?

Si, en l'aplicació Pagament Telemàtic Genèric podrà pagar amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit Visa, MasterCard o 6000 de l'Espai Econòmic Europeu de qualsevol entitat.

No requereix autenticació, però si que tinga disponible el seu telèfon mòbil associat per a la verificació.

El límit de càrrec serà el de la pròpia targeta.