Notícies

« Ves enrere

Servici d'assistència a l'emplenament de Successions en les OOLL i de Donacions en la delegació i seus de l'ATV

Servici d'assistència a l'emplenament de Successions en les OOLL i de Donacions en la delegació i seus de l'ATV

Dijous que ve 1 de febrer de 2024 totes les Oficines Liquidadores de la Comunitat Valenciana començaran a prestar el servici d'assistència a l'emplenament del model 650 (Successions), un servici que ja es venia prestant en la seu de l'Agència Tributària Valenciana (ATV) a València i en les delegacions d'Alacant i Castelló i que ara s'estén a tot el territori valencià.

D'altra banda, en la seu de l'ATV i les seues delegacions començarà a prestar-se el servici d'assistència a l'emplenament del model 651 (Donacions). Pròximament les Oficines Liquidadores també començaran a oferir este servici.

Cal tindre en compte que este servici d'assistència a l'emplenament presencial és exclusiu per a aquells casos en els quals no s'atorgue la representació a un professional, i té en tot cas limitacions que s'indiquen en sol·licitar cita.

Esta actuació estava recollida en el  programa anual d'actuació de l'Agència Tributària Valenciana per a l'any 2023, concretament en l'apartat de millora de l'assistència personalitzada en el compliment de les obligacions tributàries. Amb això, es fa un pas més en l'objectiu de l'ATV de la prevenció del frau mitjançant la prestació de servicis d'informació i assistència al contribuent per a facilitar i minimitzar els costos indirectes associats al compliment de les obligacions tributàries.